DET SMAGER BARE LIDT BEDRE, NÅR DET ER HÅNDLAVET

[ezcol_1half]

Hos Bornholms Bolcheværksted kreerer vi ikke perfektion, men rustikke bolcher med unikke smagsindtryk, hvor du ikke er i tvivl om, at alt er lavet med hjertelighed og med stor dedikation og respekt for et gammelt håndværk.

Vores lille bolcheværksted drives med stor passion og vi sætter en ære i at lave bolcher der både kan fremkalde barndomsminder, men ligeledes også kan skabe nye smagsoplevelser. Her hos Bornholms Bolcheværksted er vi enige om, at et bolche bare smager lidt bedre, når det er håndlavet.
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end] Vi fremstiller bolcher over åben ild, stadig med håndkraft og på opskrifter vi selv har udviklet og stadig udvikler på. Alle bolcher er fremstillet på Bornholm, af bornholmere – så bliver det ikke mere bornholmsk end det.

Grundlæggeren af Bornholms Bolcheværksted, Liselotte Funch Witt, har altid haft en skabertrang og en fascination af, at man kan fremstillet et så fantastisk produkt med så få råvarer og ved hjælp af egen håndkraft. Liselotte startede Bornholms Bolcheværksted i 2012 og har med hjælp fra sønner, svigerdøtre og andet familie skabt et rustikt delikatesse-værksted med et æstetisk design.
[/ezcol_1half_end]

 

[ezcol_1third]bornholms bolchevaerksted[/ezcol_1third] [ezcol_1third]bornholms bolchevaerksted[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]bornholms bolchevaerksted[/ezcol_1third_end]